ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Τα εξιδεικευμένα συνεργεία μας, αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα των κατασκευών, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία μεγάλο αριθμό έργων.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αυτοπροσώπως και να σας παρουσιάσουμε επιτόπου τα διαθέσιμα προς πώληση ακίνητά μας.

 


Η εταιρεία Παπατόλης δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών και ανακαινίσεων από το 1967. Κάθε μας έργο είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για μας όπως και ο κάθε πελάτης μας ο οποίος επιλέγει την διαβίωση της οικογένειας του μέσα σε ένα άνετο και μοντέρνο σπίτι της εταιρείας μας. 


Η εταιρεία Παπατόλης, δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών και ανακαινίσεων από το 1967. Κάθε μας έργο είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για μας όπως και ο κάθε πελάτης μας, ο οποίος επιλέγει την διαβίωση της οικογένειας του μέσα σε ένα άνετο και μοντέρνο σπίτι της εταιρείας μας, σεβόμενοι το γεγονός ότι οι αγοραστές ενός ακινήτου, συχνά επενδύουν τους κόπους μίας ζωής για την απόκτησή του. Στο δυναμικό της εταιρείας μας, απασχολούνται έμπειροι επιστήμονες (Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγοι, Τοπογράφοι, Δομικοί τ.ε.) και τεχνίτες με συνεχή εκμάθηση των νέων υλικών της αγοράς.
Κατασκευές - ανακαινίσεις ιδιωτικών κτιρίων καθώς και του δημοσίου, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) στην περιοχή του Ζωγράφου, εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας της Δ.Ε.Η. στο Μοσχάτο, Ο.Τ.Ε. στην περιοχή του Παγκρατίου, Νοσοκομείο στην περιοχή της Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας, Κ.Τ.Ε.Ο. Μάνδρας στην περιοχή της Ελευσίνας, με ειλικρίνεια, συνέπεια, έμφαση στη λεπτομέρεια αλλά και εμπρόθεσμη παράδοση είναι γνωρίσματα τα οποία χαρακτηρίζουν τις δραστηριότητες μιας εταιρείας, της οποίας οι ικανότητες, οι γνώσεις και η εμπειρία είναι στη διάθεση των πελατών της.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη!


Με εκτίμηση,
Παντελής Παπατόλης

Επικοινωνία
Γραφείο : Μηλέας 23, Κηπούπολη
Τηλέφωνο : 210 5023174
Κινητό : 697 1617870
Email : pantpapatolis@gmail.com